

یک بیانیه مطبوعاتی نشان می دهد که سیستم پیشرانه هیبریدی-الکتریکی جدید 2.5 مگاواتی رولز رویس تنها چند هفته پس از اولین آزمایش خود بیش از یک مگاوات نیرو تولید می کند.
این شرکت مهندسی بریتانیایی در حال توسعه پیشرانه نمایشگر Power Generation System 1 (PGS1) است تا این فناوری را برای هواپیماهای پاک در آینده آزمایش کند.
ژنراتوری به اندازه یک بشکه
PGS1 اساساً برای هواپیماهای هیبریدی-الکتریکی طراحی شده است و رولزرویس میگوید که میتواند آن را در یک سیستم الکتریکی برای هواپیماهای بزرگتر نیز استفاده کند تا امکان انتقال کارآمد تر این فناوری را به هوانوردی الکتریکی نیز فراهم سازد، که در حال حاضر محدودیتهای فناوری باتری مانع بزرگی در این حوزه شده است. به عنوان مثال، هواپیمای سبک تمام الکتریکی آزمایشی ناسا، X-57 ، تنها می تواند 40 دقیقه در هر بار پرواز کند.
آدام نیومن، مهندس ارشد پروژه در رولزرویس می گوید: “ما شروع فوق العاده ای برای این آزمایش انجام داده ایم – رسیدن به یک مگاوات یک دستاورد بزرگ است. اکنون می خواهیم جلوتر برویم و ببینیم در نهایت چه چیزی را می توانیم به دست آوریم.”
تلاش برای پایداری
رولز رویس در بیانیه خود توضیح می دهد که سیستم PGS1 شامل یک موتور توربو شفت AE2100، یک سیستم مدیریت حرارتی و کنترل های تخصصی است. این سیستم در ماه ژوئیه به تاسیسات تازه بازسازی شده Testbed 108 در بریستول، بریتانیا تحویل داده شده، جایی که تنها چند هفته پس از آزمایش برای اولین بار به نقطه عطف یک مگاواتی رسید. رولزرویس اعلام کرد که در هفتهها و ماههای آینده با هدف دستیابی به 2.5 مگاوات به آزمایشات خود ادامه خواهد داد .
این شرکت در ماه ها و سال های اخیر چندین گام به سمت پایداری برداشته است. در ماه نوامبر، این شرکت اعلام کرد که هواپیمای تمام الکتریکی خود به نام «روح نوآوری» ، به رکورد جهانی سرعت خودروهای الکتریکی که 623 کیلومتر در ساعت است دست یافته . این غول مهندسی بریتانیایی همچنین در ماه سپتامبر و در کنار اعلام اینکه تا سال 2030 فقط خودروهای الکتریکی به فروش خواهد رساند، مفهوم EV Spectre جدید خود را به نمایش گذاشت .