

بر اساس این بیانیه مطبوعاتی ، آژانس پروژه های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی (دارپا) به شرکتی به نام Electric Sky کمک مالی کرده است تا نمونه اولیه یک شارژر بی سیم را برای پهپادهای خود بسازد .
مفهوم شارژ بی سیم سال هاست که مطرح شده و مبتکران از تکنیک های مختلفی مانند لیزر و مایکروویو استفاده کرده اند. با این حال، رایج ترین شکایت از این تکنیک ها این است که با افزایش فاصله بین فرستنده و گیرنده، عملیات شارژ ضعیف تر می شود. الکتریک اسکای مستقر در سیاتل راه حلی را پیشنهاد کرده که به این موضوع می پردازد.
فناوری جدید شارژ بی سیم
اساس این فناوری اختراعی از جف گریسون، یکی از بنیانگذاران Electric Sky است. طبق وبسایت این شرکت، گریسون در طول مدت حضورش در اینتل در توسعه پردازنده پنتیوم شرکت داشته و پس از آن به بخش هوافضا و ساخت موشکهای احتراق شیمیایی منتقل شد. XCOR Aerospace، شرکت دیگری است که Greason با همکاری بنیانگذاران آن، EZ Rocket، که یک وسیله نقلیه فضایی برای برخاستن و فرود افقی را توسعه داده است.
Greason در بیانیه مطبوعاتی اشاره می کند که انتقال برق از راه دور غیرممکن نیست، اما هزینه بر است. با اختراع او می توان هزینه فرستنده زمینی را به همراه اندازه هزینه گیرنده داخلی کاهش داد. جالب توجه است که این فناوری را می توان در هر هواپیمایی که از نیروی محرکه الکتریکی استفاده می کند، استفاده کرد حتی اگر باتری آن از سلول های سوختی هیدروژنی استفاده کند .
گریسون در ادامه افزود: «فناوری Whisper Beam حتی در مراحل برخاستن و صعود که نیاز به قدرت زیادی دارد هم مفید است، و به طراحان وسایل نقلیه این امکان را میدهد تا سایر الزامات را برای افزایش برد، افزایش ایمنی پرواز، کاهش بارهای اوج روی باتریها ، برآورده کند».
برای پروژه دارپا، Electric Sky بررسی خواهد کرد که آیا می توان از فناوری آن برای تقویت پهپادها استفاده کرد یا خیر. در بیانیه مطبوعاتی آمده است که این شرکت ابتدا یک نمایشگر روی میز آزمایشگاهی خواهد ساخت و آزمایش می کند که آیا می تواند در فواصل کوتاه کار کند یا خیر و سپس از داده ها، برای توسعه فرستنده دوربرد و با قدرت بالاتر استفاده می کند که بیشتر برای تعقیب هواپیماهای بدون سرنشین در آسمان سازگار خواهد شد.