نوآوریفرهنگی

ساخت جعبه سیاهی توسط محققان که وقایع فروپاشی جامعه را ثبت می کند

در اوایل سال آینده، محققان جعبه سیاه فولادی ای را در ساحل غربی تاسمانی، جزیره ای در حدود 240 کیلومتری از قاره استرالیا تکمیل خواهند کرد. این جعبه سیاه یکپارچه به اینترنت متصل خواهدبود و تمام رویدادهای مهم در مورد تغییرات آب و هوا را ثبت خواهد کرد.

به گزارش ABC ، حتی با وجود اینکه بسیاری از کشورها متعهد شده اند تا سال 2050 انتشار کربن خود را به صفر برسانند، به طور کلی، زمین قرار است از شرایط اقلیمی فعلی خود فراتر رود با فرض ادامه این مسیر، احتمالاً سطح دریاها بالا می‌رود و محصولات زراعی از بین می‌روند، تغذیه میلیاردها نفر غیرممکن خواهد بود و ممکن است وارد دنیای پسا آخرالزمانی شویم که در آن نفت بیش از حد است اما آب کمیاب خواهد بود. اگر نسل‌های بعدی بخواهند بدانند چه اشتباهی رخ داده است، جعبه سیاه زمین تاریخ بشریت و کارهایی که برای جلوگیری از این فاجعه انجام داده یا نداده اند را گزارش می دهد.

این جعبه سیاه، یکپارچه با فولاد ضخیم به ضخامت تقریبا 7.5 سانتی متر ساخته می شود. با این حال، در زیر نمای بیرونی این جعبه، انبوهی از درایوهای ذخیره‌سازی وجود دارد که جریان‌هایی از داده‌ها را در مورد دمای خشکی و دریا، سطح اسیدی شدن اقیانوس‌ها، مصرف انرژی بشر و سطوح دی اکسید کربن ثبت می‌کنند. تکمیل این اطلاعات می‌تواند سرفصل‌های اخبار، پست‌های رسانه‌های اجتماعی و همچنین نتایج کلیدی نشست‌های مهمی مانند کنفرانس احزاب (COP) باشد که اخیراً در گلاسکو به پایان رسید تا زمینه‌ای در مورد آنچه بشر در حالی که آب و هوا بدتر می‌شود، ارائه دهد.

CNET گزارش می دهد که با استفاده از نور خورشید، جعبه سیاه از اتصال اینترنت خود برای اسکن وب جهانی برای اطلاعات مربوط به تغییرات آب و هوا استفاده می کند . هنگامی که شب می شود و خورشید وجود ندارد، یک باتری انرژی لازم برای پشتیبانی را فراهم می کند. محققان تخمین می زنند که با استفاده از فن آوری های فشرده سازی و بایگانی، جعبه سیاه قادر به ذخیره داده ها برای 30 تا 50 سال آینده خواهد بود. در طول این مدت، آنها روش‌های جدیدی برای ذخیره‌سازی اطلاعات پیدا می کنند که بتواند این جعبه سیاه، اطلاعات را برای صد ها سال ذخیره کند.

این تیم همچنین در حال کار بر روی ویژگی‌های دیگری مانند ضربان قلب است که می‌تواند نشان دهد آیا دستگاه خوب کار می‌کند یا نه؟ و همچنین به طور متناوب خلاصه‌ای از داده‌هایی را که جمع‌آوری کرده است را به فضای بیرونی مخابره کند.

این پروژه، اگرچه غیرتجاری است، اما با مشارکت محققان دانشگاه تاسمانی و  Clemenger BBDO (شرکت پیشرو ارتباطات بازاریابی استرالیا)، انجام می شود.

این سازه تا سال آینده ساخته خواهد شد، با این حال، ثبت اطلاعات نیز آغاز شده است.

اینکه چگونه نسل‌های آینده بدانند این جعبه سیاه شامل چه اطلاعاتی است و چگونه به اطلاعات مربوط به آن دسترسی داشته باشند، معمایی است که محققان هنوز آن را حل نکرده‌اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا